Resultaten voor pasfoto

+
+
+
+
+
+
+
+
+
+

     pasfoto
 
A-stad.
Sorry, we merken dat je antwerpen.be niet zal kunnen gebruiken zoals wij het bedoeld hebben. Dit komt omdat je een verouderde versie van je internetbrowser gebruikt. Je kan dit verhelpen door een recente versie van je browser te installeren. Om verder te gaan, dient u JavaScript te activeren.
Eisen aan een pasfoto Pasfoto.nu.
De prijs van een pasfoto. De regels voor een pasfoto. Digitale pasfoto maken. Een pasfoto laten maken. Eisen aan een pasfoto. Eisen aan een pasfoto voor je paspoort. Eisen aan een pasfoto voor je rijbewijs. Het formaat van een pasfoto.
Pasfoto laten maken in Almere-stad?
Voor mensen met een bril bestaat er daarom de kans dat de pasfoto genomen moeten worden zonder bril. Onze fotograaf adviseert u in deze gevallen om toch een goede foto te krijgen. Foto's' voor NOCNSF. Ook kunt u bij Apollo Almere terecht voor een pasfoto voor uw sportvereniging.
Pasfoto Wikipedia.
De pasfoto treft men aan op paspoorten, rijbewijzen, identiteitskaarten en andere persoonsgebonden documenten die worden gebruikt ter legitimatie en identificatie. Als digitale maat voor een normale pasfoto wordt vaak een afmeting in pixels gehanteerd van 148 bij 184 staand formaat.
Online pasfoto maken.
Slechts 695, voor zes pasfotos. Comfortabel vanuit huis. Gratis verzonden binnen 24 uur. Maak mijn pasfoto. Ik wil de uitgebreide uitleg lezen. Bekijk hoe het werkt in 30 seconden.: Officiële pasfotos maak je gewoon online, vanuit huis. Officiële pasfoto mét garantie. Slechts 695, voor zes pasfotos. Comfortabel vanuit huis. Gratis verzonden binnen 24 uur. Maak mijn pasfoto. Ik wil de video-uitleg bekijken. Bekijk hoe het werkt in 30 seconden.: Geschikt voor paspoort, rijbewijs en id-kaart. In een paar stappen maak je je perfecte pasfoto. De fotos zijn geschikt voor officiële documenten, zoals paspoort, id-kaart of rijbewijs. Daarnaast zijn de pasfotos geschikt voor niet-officiële documenten zoals je OV-chipkaart of sportpas. Gewoon een foto van je kinderen maken voor in je portemonnee kan natuurlijk ook.
Pasfoto's.'
Een afspraak maken is hiervoor niet nodig! We maken graag uw officiële pasfoto's' voor uw paspoort, identiteitskaart, rijbewijs, visum en allerlei andere identiteitsdocumenten, maar ook voor een leuke pasfoto voor in de portemonne bent u bij Foto de Vakman aan het juiste adres.
Kwaliteitseisen pasfoto Federale Overheidsdienst Buitenlandse Zaken.
Home Kwaliteitseisen pasfoto. Ambassades en consulaten. Op reis in het buitenland. Diensten in het buitenland. Een paspoort aanvragen. Belg in België. Hoe een paspoort aanvragen? Prijs en leveringstermijn. Bewaring van gegevens. Belg in buitenland. Wanneer een paspoort hernieuwen? Verlies of diefstal.
Eisen aan de pasfoto voor paspoort of ID-kaart Paspoort en identiteitskaart Rijksoverheid.nl.
Ga direct naar inhoud. U bevindt zich hier: Home Onderwerpen Paspoort en identiteitskaart Eisen aan de pasfoto voor paspoort of ID-kaart. Zoeken binnen Rijksoverheid.nl Zoek. Eisen aan de pasfoto voor paspoort of ID-kaart. De pasfoto in een paspoort, identiteitskaart of rijbewijs moet voldoen aan een aantal eisen.

Contacteer ons